Biztonsági intézkedések a Cinema City mozitermeiben

A világ több pontján fokozták a filmszínházak biztonsági előírásait, hogy a szigorított szabályoknak köszönhetően nagyobb eséllyel előzhessenek meg bármilyen incidenst. Az alábbiakban változtatások nélkül tesszük közzé a Cinema City felhívását:

“Tisztelt Nézőink!

A Star Wars- Az ébredő erő december 17-i éjféli/hajnali vetítésein fokozott biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a kalózfelvételek készítését, így szerzői jogok megsértését meggátoljuk.

– A termekben a nézőteret éjjellátóval figyeljük.
– A termek bejáratánál biztonsági személyzet kéri Önöket a mobiltelefonjaik kikapcsolására.
Amennyiben jogellenes kép- vagy hangrögzítést észlelünk a teremben, az erre alkalmas eszközt jogosultak vagyunk birtokba venni, és a megfelelő jogi lépéseket megtenni az elkövető személy ellen. Az elkövető személy jegy-visszatérítési igénnyel nem léphet fel irányunkban és köteles az előadó mozi termet haladéktalanul elhagyni.

Köszönjük megértésüket! Kellemes filmélményt kívánunk!”

Akik pedig jelmezben szeretnék megünnepelni a premiert, a következőre figyeljenek:

“Házirendünk értelmében tilos álarcok és fegyverutánzatok viselése, így fejet takaró kosztümben, műanyag fegyverrel vagy egyéb kellékkel nem áll módunkban vendéget a mozi területére engedni.
Arcot és teljes testet eltakaró Star Wars kosztümben a mozi területén csak az előre egyeztetett 501-es Légió Magyarországi Helyőrség (a Disney Stúdió és a Lucas Film által akkreditált csapat) tagjai tartózkodhatnak. Ők minden budapesti és egyes vidéki mozijainkban is az éjféli vetítéseken, ill. december 27-én Allee, Aréna, Westend mozijainkban a Cinema City vendégei lesznek, velük fotó készítésére lehetőség nyílik majd.”

A fentiek a Cinema City mozihálózatára vonatkoznak, más filmszínházakra természetesen ettől eltérő szabályok lehetnek érvényesek.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.