Programajánló május 4-ére

Mint bizonyára tudjátok, immár hagyomány, hogy minden évben május 4-én rendezik meg a nemzetközi Star Wars napot, melyet pár esztendeje hazánkban is megünneplünk. Ennek fő attrakciója 17:30-kor (gyülekezés egy órával korábban) viszi kezdetét a margitszigeti zenélő szökőkútnál, ahonnan a Margitsziget – Nyugati pályaudvar – Oktogon – Deák Ferenc tér útvonalon keresztül a Vörösmarty térre érkezik a jelmezes és civil ruhás Csillagok háborúja rajongók hada. A továbi részleteket ide kattintva tekinthetitek meg.
Ezzel párhuzamosan zajlik a GameStar szerevzésében a Star Wars Night nevet viselő rendezvény a Barcraft 1 (világos oldal) és Barcraft 2 (sötét oldal) bárban, melynek során asztali és videójátékok, kiállítások, kvízjátékok és jelmezesek várják a vendégeket (részletek itt).
Aki pedig inkább otthon maradna, végre megnézheti Az ébredő Erőt (vagy a korábbi filmeket) DVD-n és Blu-Rayen, ingyen játszhat a Battlefronttal, vagy olcsón vehet Star Wars videójátékokat a Steam digitális áruház akciós kínálatából.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.