Nemzetközi előzetest kapott a Zsivány Egyes

Alig négy nappal a Zsivány Egyes (Rogue One: A Star Wars Story) második előzetese után kijött a film első úgynevezett nemzetközi (értsd: nem amerikaiaknak szánt) előzetese, néhány új dialógussal és jelenettöredékkel. Megtudhatjuk például, hogy az új birodalmi fegyver teszteléséről Jyn Erso apjának (Mads Mikkelsen) kódolt üzenetéből értesülnek a lázadók.

Galen Erso karakteréről, aki egyébként ebben az előzetesben sem bukkan fel, eddig annyit tudunk, hogy egy tudós, aki a Birodalom és a felkelés számára is fontos tudás birtokában van, és nem éppen felhőtlen a viszonya a lányával. Gondolom, apuka a Birodalom szekerét tolja, míg rá nem jön, hogy a projektet, amin dolgozik, nem véletlenül keresztelték Halálcsillagnak.

Az ébredő Erő rekordokat halmozó szereplése Ázsiában valamivel visszafogottabb volt, mint Észak-Amerikában vagy épp Európában, ezért érdekes lesz látni, mekkora sikert tud elérni a keleti kontinensen a Zsivány Egyes, az első olyan Star Wars-film, amelynek szereplőgárdájában — a kínai Jiang Wen és a Hong Kong-i Donnie Yen személyében — népszerű ázsiai színészek is helyet kaptak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.