Megjelent Az ébredő Erő első előzetese

Hálaadás ide, Black Friday oda, a mai nap kétségtelenül legfontosabb eseménye (legalábbis nekünk, rajongóknak – de ezúttal engedjünk meg magunknak egy kis önzőséget) a jövő decemberben mozikba kerülő VII. rész első, kedvcsináló előzetesének debütálása volt. Azt hiszem, a másfél perces videóhoz fölösleges bármilyen kommentárt fűznöm, a feladat ugyanis módfelett egyszerű: HD felbontást bekapcsolni, a hangszórókat maximum hangerőre állítani és megnyomni azt a kis háromszöget középtájt:

One thought on “Megjelent Az ébredő Erő első előzetese

  1. Ez most komoly? Szerintem egy rakat kakkantás az egész, az egyetlen valamire való jelenet benne a Falcon a végén és ahogy a kamera leköveti a mozgását.
    Azon a jeleneten amikor a sith bekapcsolja a fénykardját és oldalt megjelenik, a két kis lézerpecek, azon konkrétan magam alá csináltam. Látszik, hogy Darth Maul dupla fénykardja óta nem tudnak (nem is lehet) e téren újítani, de ezek nagyon akartak, ó jaj, de nagyon akartak!… Már előre félek, hogy a későbbi sw filmekben mélyen mértani alakzatban jelennek meg majd a fénykardok. Hányás. Mintha valami rajongói tákolmány lenne, ott szoktak lenni ilyen zseniális megvalósítások.
    Meg a fekete csóka az elején és az odabaszni akaró hangeffekt… Ez most komolyan nem egy amatőr film??
    Elnézést minden rajongótól a véleményért, én is csipázom az alap trilógiát, de ez így szar, na. Pláne egy sw filmtől.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.