A Disney-vezér lelkesedik

iger_falcon

A Disney a héten elküldte az éves összefoglalóját a részvényeseknek, melyben a vezérigazgató, Bob Iger egy egész bekezdést szentelt a Star Wars-franchise jövőjének. Mint azt az OvibanKenobi blog összefoglalta:

“Mint azon kevesek egyike, akik ellátogathattak a forgatásra… és a még kevesebbek egyike, akik látták is a felvételek nagy részét… biztosíthatom a Star Wars-rajongók millióit, akik az elmúlt tíz év során reménykedtek egy új filmben, hogy erre a filmre érdemes volt várni. És ez csupán kezdete a kivételes Star Wars-történetek új korszakának; jövőre bemutatjuk az első önálló filmet, amely ezekre a szereplőkre épül, majd következik a Star Wars: VIII. rész 2017-ben, és a IX. résszel fejezzük be ezt a trilógiát 2019-ben.”

Egyrészt természetesen mi mást mondhatna a részvényeseknek, mint azt, hogy érdemes várni erre a filmre. Másrészt utal arra, hogy az első önálló Star Wars-film azokat a karaktereket helyezi középpontba, akikkel a VII. részben fogunk találkozni. Végül pedig elgondolkodtató, hogy a záró szavak szerint “ezt” a trilógiát fejezik be 2019-ben, nem pedig “a” trilógiát – ez felveti azt az egyébként tényleg valószínű lehetőséget, hogy a Disney további trilógiákban is gondolkodik, és nem “csak” öt mozifilm kedvéért költöttek négymilliárd dollárt a Lucas-birodalomra.

2 thoughts on “A Disney-vezér lelkesedik

  1. Részvényesek százezrei könnyebbültek most meg. 😀
    Ez a mézesmadzag nyújtás csak nehogy a visszájára süljön el.

  2. Szerintem egyértelmű, volt mindig is, hogy több filmben gondolkodnak. Ha csak nem rontanak el valamit nagyon-nagyon, hogy az emberek nagy többségének ne tetsszen ezáltal elzárkózzanak a franchise-tól(ha egyáltalán ez lehetséges az SW esetében), de amíg megéri csinálni fogják.

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.