Nagy visszatérők a Rebels sorozatban

Billy Dee Williams, aki Lando Calrissian megformálója volt a klasszikus filmekben, pár hete azzal örvendeztette meg a rajongókat, hogy a Rebels sorozat “Idiot’s Array” című epizódjában saját maga szinkronizálta Lando animált karakterét. Nemrég újabb jó hírt kaptunk tőle: ahogy számítani lehetett rá, Lando még vissza fog térni a későbbi epizódokban.

hondo

A következő visszatérő Hondo Ohnaka, a klónháborús idők közkedvelt kalóza, aki a The Clone Wars sorozat első évadában tűnt fel, és utoljára az ötödik évadban láthattuk. Az információt a George Lucas által is kedvelt figura szinkronhangja, Jim Cummings osztotta meg a rajongókkal egy rendezvényen Salt Lake Cityben – tudósított a Star Wars Underworld. Cummings nem tudta megmondani, pontosan mikor fogjuk látni a kalózt, mivel az epizódokat bőven a leadás előtt rögzítik. Azt javasolta, nézzünk meg minden részt, ahogy ő is teszi:

So you’ll just have to watch them all. I do anyway, so what the heck.

A végére hagytuk a legmagasabb rangú visszatérő figurát, Tarkint, aki a Rebels sorozat következő, “Call to Action” című részében fog szerepelni. Az epizód már hétfőn felkerült a WatchDisneyXD.com-ra, de a Disney XD nézőinek jövő hétfőig, február 9-éig kell várniuk rá. Addig is itt egy egyperces részlet, amely Tarkin igazán stílusos érkezését mutatja be – ez a hivatalos Star Wars YouTube-csatornán érhető el.

One thought on “Nagy visszatérők a Rebels sorozatban

  1. Van/Lesz még miből válogatni. Példa okáért sok TCW-s szereplő maradt “lógva” a levegőben. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.