Kép Az ébredő Erő rohamosztagosáról

Magyar idő szerint este hét órakor kezdődik a Celebration VII Anaheimben, ami nagy valószínűséggel az eddigi legizgalmasabb lesz a Star Wars-fesztiválok történetében: most először fordul elő, hogy egy álmodni soha nem mert mozifilm bemutatásának lázában rendezik meg, ráadásul a Disney-nek be kell bizonyítania, hogy nem véletlenül lett a szórakoztatóipar óriása, és érdemi, magával ragadó bizonyítékot kell adnia a rajongóknak arra, hogy jó kezekben van nála a Star Wars jövője. Nem lehet véletlen az sem, hogy épp Anaheimben, a nyugati part legnagyobb kiállítási csarnokában, ráadásul a Disneyland mellett gyűlnek össze a világ Star Wars-rajongói.

Éppen ezért arra számítunk, hogy a mától vasárnapig tartó rendezvény alatt számos exkluzív információ lát napvilágot. A legnagyobb durranásnak a ma este hét órakor kezdődő megnyitó ígérkezik – ennek várható tartalmáról már korábban írtunk.

Lássuk az első érdemi új információt: ez nem más, mint a fesztivál programfüzetének a VII. résszel foglalkozó oldala, melyen a trailerből már ismert képek mellett egy új is feltűnik: egy egész alakos rohamosztagos. Hamarosan további hírekkel és képekkel jelentkezünk.

ep7_trooper

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.