Impresszum

Szeretnél a figyelmünkbe ajánlani valamit? Észrevételed van? Együttműködési lehetőséggel vagy médiaajánlattal keresnél meg minket?
Írj az info (kukac) csillagokhaboruja.hu címre!

 

A szerkesztőség tagjai:

OvibanKenobi (Gerendai Balázs): nyolc éven át volt az egykori starwars.hu hírszerkesztője. Manapság főként arról ír, amit a Star Wars új korszakában érdekesnek talál.

E-mail: ovibankenobi (kukac) csillagokhaboruja.hu

Honlap: http://ovibankenobi.blog.hu/

Atlas (Petővári Attila): rajongói pályafutását a swforever.hu oldalon kezdte (2002-2004), majd 2004-től megszűnéséig a starwars.hu munkatársa volt. 2003 és 2008 között a PC Guru DVD-mellékletén szereplő Star Wars rovatot vezette. Több hazai sci-fi rendezvény szervezésében vállalt aktív szerepet.

E-mail: atlas (kukac) csillagokhaboruja.hu

SimonZ (Simon Zoltán): Star Wars-művész, dizájner. Legismertebb munkája a sagaposzter, amely a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült. Az egri Eszterházy Károly Főiskola Star Wars-kurzusának egyik előadója.

E-mail: simonz (kukac) csillagokhaboruja.hu

Honlap: http://simonz.co.hu/

Vendégszerzők:

 • Bomarr
 • Nagy Andor

További együttműködők:

 • Esox Lucius, az 501-es Légió Magyarországi Helyőrségének parancsnoka
 • Mérei Norbert, a Lázadó Légió parancsnoka

3 thoughts on “Impresszum

 1. Sziasztok, valami nem gömbölyű az e-mail címekkel. Már többször küldtem mailt, de mindig visszadobja. Az összes mail címet megpróbáltam, de semmi. Próbálkoztam az info-val és az ovibankenobival is. Sajnos a válaszmailt töröltem, ezért nem tudom leírni a hibakódot.

  Küldenék egy jó cikkrevaló anyagot. Ha esetleg dobnátok egy mailt a andriska07@yahoo.com-ra, akkor válaszban elküldeném, hátha úgy összejön.

  Köszi,
  Andriska

 2. Amúgy ha már impresszum: király az oldal, csak így tovább! Mikor lesz előreláthatólag Rogue One trailer? Az Ep7 rövid trailere a bemutató előtt 1 évvel már kijött.

  1. Szia Andriska!

   Megkaptuk a levelet, köszönjük!

   A Zsivány-1 előzetessel kapcsolatban már volt pár pletyka, de eddig mind hamisnak bizonyult. Remélhetőleg legkésőbb 2-3 hónapon belül megjelenik. Amint megtudunk valamit (hitelesnek tekinthető forrásból), természetesen közzétesszük a hírek között.

   Üdv:

   Atlas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.